Paradistilbud

-STAVANGER-

Vi har satt sammen det perfekte tilbudet til deg i Stavanger.

Bo hos oss, spis middag på Sirkus Renaa og opplev alt Lagårdsveien og Stavanger har å tilby. Her bor du med gåavstand til Stavanger sentrum med sine sjarmerende gater og et stort utvalg butikker.

Alle leilighetene har kjøkken med stekeovn, kjøleskap og frys. Det er spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og/eller godstol, kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj. Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel i hver etasje.

Family &
Friends

Sjekk inn i en 3-roms leilighet med venner eller familie og opplev alt Lagårdsveien har å tilby. Nyt en fantastisk pizza fra Sirkus Reena og test hode og kropp på Fangene på fortet.

Inkludert per person: Overnatting, en valgfri pizza og is fra Sirkus Renaa, inngang på Fangene på Fortet (1,5 t) og frokost servert hos Sirkus Renaa hver dag.

Fra 3140,-
FOR 3 PERSONER PR NATT

Referanse: FAMILIEPAKKE

Double

Sjekk inn på et dobbeltrom og spis en herlig middag for to på Sirkus Renaa i første etasje og våkn opp til frokost på døren.

Inkludert per person: Overnatting, middag (en valgfri pizza og en drikke enhet fra Sirkus Renaa), og frokost på døren fra Sirkus Renaa hver dag.

Fra 1928,-
FOR 2 PERSONER PR NATT

Referanse: GOURMETPAKKE

Vilkår

• Bestilles min. 3 dager før ankomst
Kanselleres kostnadsfritt 3 dager før ankomst
Gjelder alle dager ut 2021
Bordreservasjon gjøres direkte via Sirkus Renaa eller via tlf; +47 488 95 546. Oppgi at du har bestilt overnattings pakken hos Frogner House

• Bestilling av tid hos Fangene på fortet gjøres direkte på nettsiden eller på telefon 51 31 44 40, Oppgi at du har bestilt overnattings pakken hos Frogner House
Innsjekk fra kl. 15:00
Utsjekk kl. 11:00
Bestilles via e-post booking@frognerhouse.no eller tlf +47 930 10 009