MØTEROM I STAVANGER

I Stavanger har vi konferansehotellet Frogner House Sirkus Renaa.
Her har vi flotte møte- og eventlokaler til mellom 2-150 personer og tilpasser alle eventer og konferanser etter ønsker og behov. Fantastisk god frokost, lunsj og middag serveres av Sirkus Renaa. Du kan også kombinere ditt møte/konferanse/event/teambuilding med Fangene på Fortet som ligger i kjelleren.

Book møterom ved å sende en mail til: event@frognerhouse.no

Velg en av våre konferansepakker

Ta kontakt for mer informasjon eller dersom du har konkrete ønsker og behov.

event@frognerhouse.no

LAGÅRDSVEIEN 61 | STYREROM: 8 | KOMBINERT: 36

The Funfair

The Funfair er et chambre séparée på ca 80kvm. Rommet kan brukes til private arrangement der du kan bestille egen catering eller mat fra Sirkus Renaa. I tillegg passer Funfair perfekt som møterom, til team building, workshops, kurslokale, konfirmasjon, bryllup etc. Rommet har plass til 36 personer men har mulighet for utvidelse til 45 personer på forespørsel. Det er eventuelt plass til lounge seating for 8 personer. Funfair kan kombineres med Sirkus Renaa restaurant for større arrangement på 100+ pers.

Fasiliteter som medfølger i The Funfair er WiFi, skjerm med lyd og kamera for digitale møter, HDMI-kabel, whiteboard og utskrift- og kopimaskin. Det finnes mulighet for kaffe og te på møterommet, samt frokost, lunsj og middag kan leveres fra Sirkus Renaa.

LAGÅRDSVEIEN 61 | STYREROM: 12

Trapeze

Møterommet Trapeze har en kapasitet på opptil 12 personer og er på 30 kvm. Trapeze passer perfekt for mindre samlinger som work shops, mindre fysiske møter eller digitale møter. Fasilitetene som medfølger møterommet er WiFi, skjerm med lyd og kamera, HDMI-kabel, whiteboard og utskrift- og kopimaskin. Frokost, lunsj og middag til deres event kan leveres fra Sirkus Renaa.

LAGÅRDSVEIEN 61 | BESPISNING: 70 | STÅENDE: 140

Manesjen

Manesjen er regionens råeste festlokaler med panoramautsikt!

Sirkus Renaa disker opp med fantastisk mat og drikke, så her kan man lene seg tilbake og nyte stemningen. Skulle du ønske kort vei hjem fra festen? Da er det bare å booke seg inn på Frogner House, som huser Manesjen i sin toppetasje.

Sirkusdirektøren er klar til å ta imot bookinger:

Book Manesjen nå

Book et møterom

+47 930 10 009
event@frognerhouse.no

Bestill mat til møtet:
lagaardsveien@sirkusrenaa.no

Møte/Workshop

Events

Kurs

Sirkus Renaa

BAKERI
KONDITORI
PIZZERIA
ISKREMFABRIKK

Velkommen til Sirkus Renaa i første etasje i Lagårdsveien. Her bakes det brød og småbakst av ypperste kvalitet. Det serveres unike pizzaer med de beste produkter, hjemmelaget sjokolade og ekte italiensk gelato. Det er bare å glede seg!

Fangene på fortet

TA MED GJENGEN PÅ EN UTFORDRING!

I kjelleren finner du Fangene på fortet. Rommene byr på mange forskjellige og utfordrende oppgaver. Balltalent, balanse, beregning, hukommelse, logikk, styrke, mattekunnskaper, hukommelse, akrobatikk og mye mer!
Alle rom krever laginnsats og laget ditt blir belønnet med poeng etter hvor raskt og riktig dere løser oppgavene cellen har å by på.