MØTEROM I STAVANGER

I Stavanger har vi 3 møterom og eventlokaler kun noen minutter fra sentrum. Møterommene passer perfekt til workshops, sosiale eventer, nettverking eller større begivenheter. I Lagårdsveien 61 kan Sirkus Renaa tilby kaffe, kaker eller lunsj/middag til deres samling. Hva med å kombinere ditt neste møte med lunsj på Sirkus Renaa og avslutte med en ufordring på Fangene på fortet i underetasjen?

LAGÅRDSVEIEN 61 | STYREROM: 8 | KOMBINERT: 18

The Funfair

The Funfair er et flott møterom på 55 kvm. med kapasitet til 18 personer. Egen arbeidsplass og separat lounge som passer perfekt for work shops og samlinger med gode kollegaer. Fasiliteter som medfølger The Funfair er WiFi, skjerm med lyd og kamera for digitale møter, HDMI-kabel, whiteboard og utskrift- og kopimaskin. Det finnes mulighet for kaffe og te på møterommet, samt frokost, lunsj og middag kan leveres fra Sirkus Renaa.

LAGÅRDSVEIEN 61 | STYREROM: 12

Trapeze

Møterommet Trapeze har en kapasitet på opptil 12 personer og er på 30 kvm. Trapeze passer perfekt for mindre samlinger som work shops, mindre fysiske møter eller digitale møter. Fasilitetene som medfølger møterommet er WiFi, skjerm med lyd og kamera, HDMI-kabel, whiteboard og utskrift- og kopimaskin. Frokost, lunsj og middag til deres event kan leveres fra Sirkus Renaa.

LAGÅRDSVEIEN 61 | STYREROM: 20 | STÅENDE: 80 | KINO: 40

Top Hat

Dette møterommet ligger på toppen av Lagårdsveien 61 med fantastisk utsikt over Stavanger-regionen. Det rommer fint 25-30 personer i klasseromsoppsett og har moderne A/V utstyr på plass. Det er omkranset av en stor takterrasse hvor møtedeltagerne kan nyte både frisk luft og utsikt i pausene. Frokost, lunsj og middag kan leveres til lokalet av Sirkus Renaa i første etasje.

Sirkus Renaa

BAKERI
KONDITORI
PIZZERIA
ISKREMFABRIKK

Velkommen til Sirkus Renaa i første etasje i Lagårdsveien. Her bakes det brød og småbakst av ypperste kvalitet. Det serveres unike pizzaer med de beste produkter, hjemmelaget sjokolade og ekte italiensk gelato. Det er bare å glede seg!

sirkusrenaa.no

Fangene på fortet

TA MED GJENGEN PÅ EN UTFORDRING!

I kjelleren finner du Fangene på fortet. Rommene byr på mange forskjellige og utfordrende oppgaver. Balltalent, balanse, beregning, hukommelse, logikk, styrke, mattekunnskaper, hukommelse, akrobatikk og mye mer!
Alle rom krever laginnsats og laget ditt blir belønnet med poeng etter hvor raskt og riktig dere løser oppgavene cellen har å by på.

LES MER & BOOK

Trenger du et møterom?

Kontakt oss på +47 930 10 009 eller [email protected]

Møte/Workshop

Events

Kurs