PÅ FERIE

Hos oss kan du velge det som passer deg best på reise. Et delikat hotellrom, en suite eller en fin leilighet med stue og kjøkken.

PLANLEGGER DU EN HELGETUR TIL STORBYEN?

Familiebesøk

Skal du besøke byen med familien? Våre hotellrom og leiligheter er ypperlige for familier med fullt utstyrt kjøkken og egne soverom.

Velvære & egentid

Unn deg selv litt velvære og egentid. Bo hos oss i egen leilighet med kjøkken. Book en deilig spabehandling på et av byens spa, les en god bok og bestill frokost på døren.

Jentetur

Samle gjengen og dra på en innholdsrik helg til Oslo eller Stavanger. Våre hotellrom og leiligheter ligger sentralt plassert og har plass til hele gjengen.

Storbyferie

Nyt alt storbyen har å by på. Shopping, koselige caféer og spennende restauranter. Prøv nye barer og utesteder, og ha det gøy med venner eller kjæresten.

Vennetur

Lenge siden siste vennetur? Bestill en storbyferie til Oslo eller Stavanger hvor dere kan bo sammen i store hotellrom og leiligheter, med nærhet til restauranter, barer og butikker.

Begivenhet

Uansett om du skal i bryllup, i utdrikningslag, familiebursdag eller feire nyttårsaften i storbyen passer det utmerket å bo komfortabelt hos oss i egen leilighet eller hotellrom.

Alt du trenger på ferien

Frogner House Hotel & Apartments gjør reisen spesiell.
Du bor i flotte hotellrom og leiligheter med kjøkken og bad, og opptil 3 soverom. Hos oss har du friheten til å leve på den måten som passer for deg – enten du vil gå ut å spise på en av de nærliggende restaurantene, eller invitere venner over på middag. Den sentrale beliggenheten gjør oppholdet enda bedre. Du kommer tett på lokalmiljøet, og blir raskt kjent med både forretninger og severdigheter.
Velkommen!

Studio

Bo i hyggelig studioleilighet med plass til 1-4 personer.

1 bedroom

Unn deg større plass i leilighet med eget soverom. For 1-4 personer.

Kjøkken ved siden av et vindu. Foto

2 bedroom

Bo romslig og komfortabelt i leilighet med 2 soverom. For 2-6 personer.

Soverom med seng og nattbord. Foto

3 bedroom

Bo sosialt, og komfortabelt i leilighet med 3 soverom. For 4-7 personer.

ANTALL PERSONER

Vi har leiligheter til opptil 7 personer.

INNSJEKK & UTSJEKK

Self check-in/out via innsjekksmaskiner og app i Stavanger.

LOKASJON

Sentralt i Oslo & Stavanger. Nær kollektivtransport.

MAT & DRIKKE

Fullt utstyrt kjøkken. Frokost kan bestilles på døren.

ARBEIDSFASILITETER

Møterom kan bookes.

PARKERING

Leilighetene ligger nær gateparkering eller parkeringshus.

FASILITETER

Fullt møblert leilighet, kjøkken, håndklær, sengetøy, bad og TV.

RENHOLD

Rengjøring kan bestilles.

WIFI

Ja.

Våre hotellrom og leiligheter har alt du trenger. Bo sentralt og komfortabelt, med flere fasiliteter enn et hotell

LEILIGHETER PÅ 10 ADRESSER

I Oslo kan du bo på våre adresser i 5 ulike områder. Oslo er urbant og livlig, med mange flotte og spennende restauranter, butikker, barer, caféer og severdigheter. Både sjøen og marka er i kort avstand fra sentrum, så i hovedstaden finner du noe for enhver smak.

LEILIGHETER PÅ 4 ADRESSER

I Stavanger kan du bo på en av våre adresser, fordelt mellom 2 områder. Stavanger er en skikkelig flott by, med gamle trehus, små og spennende gater, gode restauranter og fine butikker. Hopp på en av de mange fergene, og opplev fjordene og øyene som omringer Stavanger by.