FRA VAKRE FROGNER I OSLO TIL FRISK SJØLUFT I STAVANGER

Frogner House Apartments finner du i de mest spennende bydelene i Oslo og Stavanger.

OSLO

Frogner

På Frogner bor du blant vakker arkitektur, butikker, caféer og restauranter. En av de mest sentrale severdighetene på Frogner er Det Kongelige Slott. Her bor du få minutter unna både sentrum og sjøen.

OSLO

Grünerløkka

Grünerløkka yrer av liv både på uterestaurantene og i de mange grønne parkene. Her bor du en kort gåtur unna sentrum, med stort kollektivtilbud i umiddelbar nærhet. På ‘Løkka’ kan du tusle lags Akerselva, eller titte innom små butikker og caféer.

OSLO

Vika

Vika byr på rolige gater, flott arkitektur og svært sentral beliggenhet. Her bor du et steinkast unna Aker Brygge og Rådhusplassen – hvor du kan sitte på uterestauranter eller kikke i flotte butikker.

OSLO

Majorstuen

På Majorstuen får du både grønne, rolige omgivelser, og travlere handlegater. Gå deg en tur blant skulpturene i Frognerparken, bestill noe godt å drikke på en av restaurantene, eller kikk i en av de mange butikkene i Bogstadveien.

STAVANGER

Stavanger sentrum

Stavanger sentrum byr på idylliske små gater, søte trehus og deilig sjøluft. Her kan du gå på oppdagelsesferd i en av de mange små gatene, mens du titter i butikker, eller prøver ut en av de mange restaurantene. Om du ønsker deg en utflukt til en av de nærliggende øyene, kan du hoppe på en ferge.

STAVANGER

Paradis

Frogner House Apartments i Paradis byr på en fullverdig opplevelse i seg selv. Her bor du i samme bygg som anerkjente Sirkus Renaa og morsomme Fangene på Fortet. Nyt en bedre middag på Sirkus Renaa etterfulgt av spennende konkurranse på Fangene på Fortet.

ANTALL BYDELER

Vi har hotellrom & leiligheter i 6 ulike bydeler i Oslo & Stavanger.

LOKASJON

Sentrale bydeler, nærhet til sentrum & sentrale punkter.

KOLLEKTIVTRANSPORT

Stort kollektivtilbud i nærheten av hotellrommene & leilighetene.

PARKERING

Stort sett gateparkering eller parkeringhus.

FASILITETER

Fullt møblert, kjøkken, bad, kjøleskap, fryser, TV, sengetøy, håndklær, wifi.

BESTILLING & AVBESTILLING

Svært fleksibelt. Ingen depositum.

Bo på yrende Grünerløkka, på vakre Frogner, eller med frisk sjøluft i flotte Stavanger