TILLEGGSTJENESTE

Flyplasstransport

Vi tilbyr en behagelig reise til og fra flyplassen. Sjåføren venter på deg i ankomsthallen med ditt navn og kjører deg til innsjekking for deretter å bli kjørt til leiligheten.

Stavanger

GT Service tilbyr punktlig og effektiv persontransport i Stavanger. Du blir hentet og kjørt på en profesjonell måte i en behagelig bil til/fra flyplassen, mellom møter, middager og arrangementer eller til andre destinasjoner. Trenger du transport for flere, ordner vi komfortable busser eller minibusser.

Ved henting på Sola Flyplass:
Maks 3 passasjerer og 3 kolli, kr 1350,
Maks 7 passasjerer og 6 kolli, pris på forespørsel.

Ved kjøring til Sola Flyplass:
Maks 3 personer og 3 kolli, kr 1350,-
Maks 7 passasjerer og 6 kolli, pris på forespørsel.

Oslo

Nordic Drive tilbyr også eksklusiv persontransport under oppholdet i Oslo. Du blir hentet og kjørt på en profesjonell måte i en behagelig bil til/fra flyplassen, mellom møter, middager og arrangementer eller til andre destinasjoner. Trenger du transport for flere, ordner vi komfortable busser eller minibusser.

Ved henting på Gardermoen:
Maks 7 passasjerer og 6 kolli, kr 2350,-

Ved kjøring til Gardermoen:
Maks 7 passasjerer og 6 kolli, kr 1995,-

Vennligst merk at ventetid opptil 50min er inkludert i prisen. Ventetid utover dette vil belastes 804,- per time i tillegg.

Biltype maks 3 personer: Mercedes GLE 450 4matic
Biltype maks 7 personer: Mercedes EQV, elbil

Nordic Drive tilbyr også courier tjenester, bryllupskjøring, messekjøring, opplevelsesturer i hele Norge og sightseeing i Oslo. Les mer om Nordic Drive sine tjenester her, og kontakt oss for best tilbud.

BESTILLING
Kontakt oss for å bestille flyplasstransport.