VIKA – OSLO

Huitfeldts gate 19

Her bor du i representative leiligheter i en moderne bygård i Vika med gangavstand til Oslofjorden, Akershus Festning og Rådhusbrygga.

I Huitfeldts gate 19 er det 39 leiligheter med 1,2 eller 3 soverom. Det er også luksuriøse penthouse-leiligheter med flere balkonger og store vinduer fra gulv til tak.

Samtlige leiligheter har kjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn, kjøleskap og frys. Det er spisebord med stoler, sittegrupper med sofa og/eller godstol, vaskemaskin, kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj.

Det finnes innsjekksmaskin i inngang Huitfeldtsgate 19.
Innsjekk fra kl. 15:00 – Utsjekk kl. 11:00.

Leilighetene egner seg godt for kortere og lengre opphold.

Fra flyplassen: Hvis du ankommer Oslo med Flytoget, går du av på Nationaltheatret stasjon, velg utgang mot Vika Terrasse. Derfra er det fem minutter å gå til adressen.

Fra sentrum: Trikk nr. 12 (Majorstuen) fra Jernbanetorget til Ruseløkka. Derfra er det kun ett minutt å gå til adressen.

1 bedroom

Bo i hyggelig studioleilighet med plass til 1-3 personer.

2 bedroom

Unn deg større plass i leilighet med eget soverom. For 1-5 personer.

3 bedroom

Bo romslig og komfortabelt med 3 soverom. For 4-6 personer.

RENT TØY

Vaskemaskin i leiligheten.

WIFI & TV

Gratis Wifi og kabel TV.

BAD

Hårføner.

HEIS

Heis i bygget.

KJØKKEN

Fullt kjøkken.

TRANSPORT

I umiddelbar nærhet.

GRØNTOMRÅDER

Park i nærheten.

PARKERING

Privat parkering mulig (gebyr).

Gangavstand til sentrum

OMRÅDE

Vika

Sentralt i Oslo, bare 2 minutters gange fra sentrum, ligger flotte og rolige Vika. Strøket består av rolig gater, hyggelige restauranter og flott tradisjonell arkitektur. Her bor du så sentralt som mulig – omringet av sjøen, grønne parker og boligområder – samtidig som du slipper unna støy og bråk fra sentrum.