GRÜNERLØKKA – OSLO

Helgesens gate 1

Helgesens gate 1 er en bygning fra 1870-tallet som i den siste tiden har blitt renovert. Det moderne møter det originale, og sammen har det skapt lyse, romslige og lekre leiligheter. Bygården er i en rolig og uforstyrret bakgård med stor felles terrasse.

Størrelsen på leilighetene er fra 35 til 120 kvm. Leilighetene er utrustet med et fullt utstyrt kjøkken, inkludert oppvaskmaskin, stekeovn, kjøleskap og fryser. Det finnes spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og lenestol, i tillegg er kabel TV, Wi-Fi og privat bad med dusj..

Det finnes innsjekksmaskin i inngang Helgesens gate 1.

Innsjekk fra kl. 15:00 – Utsjekk kl. 11:00

Leilighetene egner seg godt for kortere og lengre opphold.

Fra flyplassen: Hvis du ankommer Oslo med Flytoget, går du av på Oslo Sentralstasjon, velg hovedutgangen mot Oslo S. Derfra ta trikk nr. 11 (Storo-Grefsen Stasjon) fra Jernbanetorget til Birkelunden. Derfra er det 7 minutter å gå til adressen.

Fra sentrum: Ta trikk nr. 11 (Storo-Grefsen Stasjon) fra Jernbanetorget til Birkelunden. Derfra er det 7 minutter å gå til adressen.

Nabolaget

Olaf Ryes Plass: 0,3 km
Oslo S: 1,8 km
Mathallen: 0,4 km
Kuba Park: 0,2 km
Ringen Kino: 0,6 km
Rema 1000 Sannergata: 0,4 km

1 Bedroom

Bo i hyggelig leilighet med 1 soverom, med plass til 1-4 personer.

2 bedroom

Unn deg større plass i leilighet med to soverom. For 1-6 personer.

3 bedroom

Bo romslig og komfortabelt med 3 soverom. For 4-8 personer.

RENT TØY

Vaskemaskin i leiligheten.

WIFI & TV

Gratis Wifi og kabel TV.

BAD

Hårføner.

GRØNTOMRÅDER

Park i nærheten.

KJØKKEN

Fullt kjøkken.

TRANSPORT

I umiddelbar nærhet.

HEIS

Heis i bygget.

Her kan man bo sentralt og samtidig være i et urbant, stille og rolig strøk.

OMRÅDE

Grünerløkka

Sentralt i Oslo, bare 15 minutters gange fra sentrum, ligger urbane Grünerløkka. Til tross for sin tradisjonelle arkitektur, er ‘løkka’ et av de hippeste strøkene i Oslo. Her yrer folkelivet på de mange uteserveringene, i parkene og i handlegatene. Strøket er preget av en yngre folkegruppe med liv og moro, men er samtidig et rolig og behagelig sted å bo. Kollektivtilbudet er svært bra her, og du kommer deg enkelt til de ulike delene av byen, enten du vil til sentrum, sjøen eller skogen.