STAVANGER SENTRUM

Frogner House – Sirkus Renaa

Byens råeste eventhotell

Kurs & Konferanse

Kick-off

Teambuilding

Sirkus Renaa

Manesjen

Arranger ditt event hos oss!

Med Norges kanskje beste hotellrestaurant Sirkus Renaa, byens kuleste eventlokale Manesjen og morsomme Fangene på Fortet er Frogner House – Sirkus Renaa byens beste eventhotell.

event@frognerhouse.no 

Fullkommen kurs- og konferansepakke

Frogner House – Sirkus Renaa er et gjennomført kurs- og konferansehotell i sentrum av Stavanger. Kontakt oss for å få skreddersydde konferansepakker tilpasset dine behov.

event@frognerhouse.no 

Hotellet som har alt!

Frogner House – Sirkus Renaa er et komplett eventhotell sentralt i Stavanger. Hotellet ble totalrenovert i 2023, og kombinerer store og fine hotellrom med kanskje Norges beste hotellrestaurant – Sirkus Renaa – som serverer ekte italiensk pizza, nydelige bakevarer og gode drinker.

I hotellets øverste etasje finner du Stavangers råeste eventlokale; Manesjen. Med sitt elegante sirkustema tilbyr Manesjen noe ekstra til eventet, og mat og drikke servert av Sirkus Renaa topper opplevelsen!

I hotellets kjeller finner du Fangene på Fortet, som er den perfekte aktiviteten for både familier og bedrifter på kick-off og teambuilding.

Hotellet har også både auditorium og flere møterom, og vi tilbyr konferansepakker skreddersydd etter dine behov.

Våre hotellrom har fullt kjøkken, spisebord, sittegruppe med sofa og/eller godstol, kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj. Du har tilgang til vaskemaskin og tørketrommel i hver etasje.

Du bor sentralt med gode kommunikasjonsmuligheter. Et meget godt utgangspunkt for møter og fornøyelser i Stavanger.

Innsjekk fra kl. 15:00 – Utsjekk kl. 11:00.

Studio

Bo i hyggelig studioleilighet med plass til 1-4 personer.

1 bedroom

Unn deg større plass i leilighet med eget soverom. For 1-4 personer.

2 bedroom

Bo romslig og komfortabelt i leilighet med 2 soverom. For 2-5 personer.

3 bedroom

Bo stort og sosialt i leilighet med 3-4 soverom. For 3-8 personer.

RENT TØY

Felles vaskerom.

WIFI & TV

Gratis WiFi og kabel TV.

BAD

Hårføner.

TA MED HUND?

Kjæledyr er tillatt (gebyr).

KJØKKEN

Fullt kjøkken.

TRANSPORT

Rett utenfør døren.

HEIS

Heis i bygget.

PARKERING

Privat parkering mulig (gebyr)

Bo sentralt med lett tilgang til sjarmerende gater og et stort utvalg butikker.

OMRÅDE

Stavanger sentrum

Frogner House Apartments i Stavanger sentrum byr på en fullverdig opplevelse i seg selv. Til tross for den sentrale beliggenheten, har du alt du trenger på selve hotellet. Her finner du kanskje Norges beste hotellrestaurant – anerkjente Sirkus Renaa – og morsomme Fangene på Fortet. I tillegg finner du Stavangers kuleste eventlokale; Manesjen. Nyt en bedre middag på Sirkus Renaa etterfulgt av spennende konkurranse på Fangene på Fortet.

Sirkus Renaa

BAKERI
KONDITORI
PIZZERIA
ISKREMFABRIKK

Velkommen til Sirkus Renaa – kanskje Norges beste hotellrestaurant! I hotellets første etasje bakes det brød og deilig bakst av ypperste kvalitet. Det serveres unike pizzaer med de beste produkter, hjemmelaget sjokolade og ekte italiensk gelato. Her er det bare å kose seg med god mat og drikke!

Manesjen

På toppen av hotellet ligger eventlokalet Manesjen. Manesjen passer utmerket til alt fra konferanser og jobbmiddager til lanseringsfester og Melodi Grand Prix-party! Her er det plass til opp til 140 personer og utsikt over hele Stavanger by. I tillegg serverer Sirkus Renaa nydelig mat og drikke.

Fangene på fortet

Perfekt for familier, venner og bedrifter på teambuilding og kick-off!

I hotellets kjeller finner du Fangene på fortet. Fangene på Fortet byr på mange forskjellige og utfordrende oppgaver. Balltalent, balanse, beregning, hukommelse, logikk, styrke, mattekunnskaper, hukommelse, akrobatikk og mye mer!

Alle rom krever laginnsats og laget ditt blir belønnet med poeng etter hvor raskt og riktig dere løser oppgavene cellen har å by på.

Hotellet har både auditorium og flere møterom!

Arranger møter, konferanser og workshops hos oss!