Stavanger

Stavanger blir regnet som det administrative, økonomiske og kulturelle senteret i fylket og er residensby for flere aktører og institusjoner innen oljenæring, kultur, finans, forskning og utdanning.

Stavanger er kjent for sitt livlige uteliv og gode spisesteder. Ostehuset er et mathus med kafé, restaurant, butikk og take-away. Du finner Ostehuset  på tre adresser i Stavanger (sentrum, øst og Hinna). Casa Gio er et nedpå italiensk spisested med bra utvalg av viner. Kafe Bacchu er populært, likeledes Circus som ligger 30 meter fra Bacchus.

Ønsker du gastronomi på topp, internasjonalt nivå, anbefales Renaa Matbaren som drives av chef Sven Erik Renaa. Renaa Express er en trivelig kafé som har lagt seg på en italiensk linje. Fisketorget i Stavanger er stedet for god sjømat, restaurant og fiskedisk. Du finner flere gode asiatiske spisesteder i Stavanger, blant disse Alex Sushi og Yum Asian Food som åpnet i 2018.


Lagårdsveien 61

Bo sentralt med lett tilgang til sjarmerende gater og et stort utvalg butikker, restauranter og kafeer. Denne bygningen huset tidligere KNA hotellet, nå er hele bygningen pusset opp og fylt med nytt innhold. Her er det service office, fellesrom, møterom og leiligheter. Et hyggelig miljø både for tilreisende og lokale.

Vi har totalt 171 leiligheter i ulike størrelser i Lagårdsveien 61. Alle enhetene har kjøkken med stekeovn, kjøleskap og frys. Det er spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og/eller godstol, kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj. Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel i hver etasje.

Lagårdsveien 61 passer godt til både kort- og langtidsleie. Du bor sentralt med gode kommunikasjonsmuligheter. Et meget godt utgangspunkt for møter og fornøyelser i Stavanger. Du kan leie møterom i bygget eller invitere forretningsforbindelser i loungen.

Viktig info! Deler av Lagårdsveien 61 er under renovering. Dette medfører dessverre noe høylytt støy under normal arbeidstid.
Renoveringen vil foregå til november 2020 der det meste av det høylytte arbeidet vil gi seg før 15.09.20. Vi beklager ulempene dette medfører for deg som gjest hos oss.

Verksgata 12

Sea Story by Frogner House Apartments ligger i Verksgata 12. Her er det 13 eksklusive leiligheter med elegant interiør og fine detaljer. Bygget ligger sentralt i et rolig område av byen. Gode shoppingmuligheter et par minutter unna. Tau ferja som tar deg mot Prekestolen, ligger bare 200 meter unna bygningen.

Rett over gaten ligger Norges kanskje aller beste kjøtt- og pølse forretning, A. Idsøe eller koselige Kanelsnurren kafe. Leiligheter har kjøkken, stekeovn, kjøleskap og frys. Spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og/eller godstol. Det er kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj. Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel i hver etasje.