Make your stay even better – treat yourself, for example, to breakfast delivered to your door or room cleaning. Order whatever you want from our service menu.

Frokostpakke med kaffe, frukt, sandwich og juice. Foto

Frokost på døren

Vi tilbyr en variert frokostpakke med et stort utvalg av ferske bakevarer, smørbrød og drikke til våre gjester i både Oslo og Stavanger.

Ekstravask for langtidsboende

For korte opphold er vask selvsagt inkludert i prisen. Om du bor mer en 30 dager og er langtidsboende i en av våre leiligheter, kan du bestille ekstra vask så ofte du ønsker. Vår vasketjeneste er inklusivt kjøkkenet og inkluderer bad, alle gulv, skift av sengetøy og håndklær.

Vask og rens av klær

Unn deg bedre tid i hverdagen!
Vi har en avtale med renseripartner Laundryless som leverer rens og vask av klær til våre gjester i Oslo.

Flyplasstransport

Vi tilbyr en behagelig reise til og fra flyplassen. Sjåføren venter på deg i ankomsthallen med ditt navn og kjører deg til innsjekking for deretter å bli kjørt til leiligheten.

Second Space minilager

Få 15% på minilager og flyttemateriell. Lei nye, trygge og fleksible minilager så lenge du trenger.

Velkomstpakke

Perfekt for dere som kommer sent på kvelden eller ønsker å få ha noen matvarer ved innsjekk.

Leiebil fra Hertz

Hertz og Hertz Bilpool gir deg tilgang til bil – akkurat når du vil. Miljøvennlige, rene og velutstyrte biler, sjelden mer enn et og et halvt år gamle.

Meet & Greet

Ønsker du en smidig innsjekk etter en lang reise? Ved å bestille vår “Meet and Greet” tjeneste, gir vi deg en personlig og komfortabel innsjekking av hotellrommet eller leiligheten.