MØTEROM I OSLO

Våre lokaler i Oslo ligger sentralt på Oslo-vest. Vi har ulike og flotte leiligheter som passer mange forskjellige settinger. Lokalene passer perfekt til nettverking, workshops, intime middager, sosiale settinger, pressemeldinger eller større begivenheter.

COLBJØRNSENS GATE 4 | STYREROM: 10 | STÅENDE: 20

The Loft

The Loft er et kombinert møterom og leilighet med to separate soverom. Leiligheten er på 113 kvm. og langbordet har plass til 10 personer. Leiligheten har fullt utstyrt kjøkken som gjør det enkelt å tilberede/bestille mat til middagen eller møtet. WiFi er inkludert i leien av dette møterommet/leiligheten.

BYGDØY ALLÉ 53 | KOMBINERT: 4

Studio Executive

Planlegger du en intim work shop eller et mindre møte? Da passer en Executive Studio leilighet i Bygdøy Allé 53 perfekt. Leilighetene er på ca. 30 kvm. med minikjøkken, kombinert sittegruppe og spisebord med kabel-TV og WiFi inkludert.

SKOVVEIEN 8 | KOMBINERT: 4

Studio Executive

Våre Executive Studio leiligheter i Skovveien 8 har eget minikjøkken med mikrobølgeovn, kokeplater, kjøleskap, spisebord med stoler og en sittegruppe. Leilighetene er på ca. 30 kvm. og passer perfekt for mindre samlinger, middager eller work shops med teamet. Kabel-TV og WiFi er inkludert i leien.

Trenger du et møterom?

Kontakt oss på +47 930 10 009 eller event@frognerhouse.no

Møte/Workshop

Events

Kurs