Frogner House Apartments, Skovveien 8

Frogner

Frogner, Skillebekk og Briskeby, er et fornemt strøk og ligger sentralt på Oslos beste vestkant. Et rolig og eksklusivt boligområde med populære kafeer og fantastiske spisesteder. En av byens beste gourmetrestauranter Feinschmecker og velrennomerte Kastanjen Restaurant ligger på Frogner. Du kan boltre deg i nisjebutikker for interiør (Willumsen Interiør, Boffi, Epok Interiør etc.) og flere eksklusive forretninger med utsøkt utvalg som for eksempel Eva Lie Design (folkedrakter), House of Scotland etc. Åpent Bakeri, Baker Hansen og Kolonihagen Frogner, er populære spisesteder i området. Restaurant Feinschmecker i Balchensgate er en klassisk topprestaurant med internasjonal standard, Natraj Tandoori og BA 53 er en ny og uformell restauranter i området. Restaurant Sawan i President Harbitz gate, er en luksuriøs thailandsk restaurant i nabolaget.


Bygdøy allé 53

Her bor du i en ærverdig bygård fra 1912. Beliggenheten er hjertet av Frogner, midt i flotte Bygdøy Allé. Nær buss- og trikk, 20 minutters gangavstand til Skøyen.

I Bygdøy Allé 53 er det eksklusive leiligheter med god takhøyde og interiør i moderne design. Her er det 66 leiligheter i varierte størrelser.

Studioleilighetene har minikjøkken med mikrobølgeovn, 2 kokeplater og et lite kjøleskap. Det er kombinert sittegruppe og spisebord, kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj. 2- og 3 roms loftsleiligheter har separate soverom fullt utstyrt kjøkken, noen med takterrasse.

Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel i hver etasje.

Leilighetene i Bygdøy Allé 53 er godt egnet for korttidsleie. Sentral beliggenhet og kort avstand til sentrum. Et godt utgangspunkt for møter og fornøyelser i hovedstaden.

Colbjørnsens gate 3

Her bor du i et vakkert townhouse «slottet ved slottet». Bygningen ligger et steinkast fra Dronningparken og Det kongelige slott. Du kan kose deg i moderne leiligheter med fin beliggenhet i et flott ambassadestrøk sentralt i Oslo vest. Huset har skjermet hage. Gangavstand til Nationaltheatret stasjon, Karl Johan, Rådhuskaia, Aker Brygge, Tjuvholmen og Frogner. Litteraturhuset, den sjarmerende restauranten Park 29 og tradisjonsrike Lorry, ligger kun fem minutter unna. Kunstnernes Hus er også i gangavstand - et internasjonalt visningssted for norsk og internasjonal samtidskunst.

Colbjørnsens gate 3 har 25 leiligheter hvor du kan velge mellom studioer og 3-soveroms leiligheter. Studio leilighetene har kjøkkenkrok med to plate komfyr og kjøleskap. I de større leilighetene er det et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser. Alle leilighetene har spisebord med stoler, sitteområde med sofa og / eller lenestol, vaskemaskin, kabel-TV og Wi-Fi og bad med dusj.

Colbjørnsens gate 4

Colbjørnsens gate 4 ligger rett bak Slottet, nær Solli plass. Dette er en historisk bygning med unike detaljer som har blitt ivaretatt fra 1800-tallet. Leilighetene er totalrenoverte med både moderne og originale innslag. Eksklusive og lyse leiligheter som gir deg en god start på dagen.

Vi har totalt 27 leiligheter i Colbjørnsens gate 4 – fra double studio til leiligheter med 3 soverom. Her finner du også våre vernede leiligheter – større og luksuriøse leiligheter dekorert med dype toner og detaljer fra bygårdens opprinnelse.

Alle leiligheter er utrustet med fullt utstyrt kjøkken, inkludert oppvaskmaskin, stekeovn, kjøleskap og fryser, spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og/eller komfortabel stol, kombinert vaskemaskin og tørketrommel, kabel-TV, Wi-Fi og private bad med dusj.

Colbjørnsens gate 4 er et godt eksempel på våre leiligheter for langtidsleie i Oslo – et godt sted å bo som man fort kan bli godt vant til.

Gabels gate 3

Her bor du i en stille, skjermet og fornem gate på beste vestkant som strekker seg fra Frogner ned til Skillebekk ved fjorden. Store, elegante og luftige leiligheter. Herlig bakgård med sitteplasser. Prøv nabolagsrestauranten "Hos Thea" i samme gate. Baker Hansen og Åpent Bakeri Skillebekk er koselige nabokafeer i Drammensveien.

I Gabels gate er det 25 leiligheter med 2 eller 3 soverom.

Alle med kjøkken og oppvaskmaskin, stekeovn, kjøleskap og frys, spisebord med stoler og/eller godstol, vaskemaskin og tørketrommel, kabel TV, Wi-Fi og bad med dusj.

Odins gate 10

Her bor du i en tilbaketrukket bygård et steinkast fra flotte og livlige Bygdøy Allé, midt på fasjonable Frogner. Stille, med urbant byliv rett utenfor. Lekre kafeer, Sverre Sætres håndverkskonditori er like ved og Kolonihagen kafé/restaurant, stjernerestauranter som Feinschmecker, Alex Sushi og inspirerende småbutikker. Gangavstand til Frognerparken.

Det er 28 leiligheter i Odins gate 10, fra studios til leiligheter med 3 soverom. Leilighetene har kjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn, kjøleskap og frys. Det er spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og/eller godstol, vaskemaskin, kabel-TV. Wi-Fi og bad med dusj.

Odins gate 10 passer meget godt enten du vil bo lenge eller bare et par netter. Frogners yrende tilbud finner du rett utenfor døren.

Oscars gate 86

Her bor du i den stilige rosa bygården midt på Frogner, nær Solli Plass og Nationaltheatret stasjon. Oscars gate er regnet som en av de mest eksklusive adressene i hovedstaden. I Oscars gate er det en blanding av eksklusive privatboliger, firmaer og ambassader. Det er pene leiligheter i denne gården. Kort vei til dagligvarebutikker og handlegaten Bogstadveien. Restaurant Fangst er i White Guide og er en meget bra sushi restaurant like i nærheten. Brasserie Blanche er en populær fransk bistro i Hegdehaugsveien.

I Oscars gate 86 er det totalt 17 leiligheter med 1- og 2 soverom.

Alle leilighetene har kjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn, kjøleskap og frys, spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og/eller godstol, vaskemaskin, kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj.

Riddervolds gate 10

Her bor du luksuriøst i en klassisk bygård på fredelige Briskeby. Store, flotte og lyse leiligheter med stukkatur i taket. Bygården ligger i et stille og elegant område, men likevel urbant. Lekre kafeer rett i nærheten. Prøv gjerne Sverre Sætres håndverkskonditori med kaker som smelter i munnen. Resturant Bølgen & Moi sies være en verdensberømt restaurant med god mat. I området kan du gå på skattejakt i eksklusive forretninger i et vakkert nabolag. Gangavstand til Frognerparken. Fra knutepunktet Solli plass går det offentlig transport i alle retninger.

Her er det 21 romslige leiligheter med 2 eller 3 soverom. I leilighetene er det kjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn, kjøleskap og frys. Spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og/eller godstol, vaskemaskin og tørketrommel, bad med dusj, kabel-tv og Wi-Fi.

Skovveien 8

Her bor du på beste Frogner, med det vibrante bylivet rett utenfor. Et nabolag det er lett å finne seg til rette i og leve som de lokale. Bygningen ligger like ved Nationaltheatret Stasjon og Solli plass. Kos deg i vakre leiligheter i varme toner med moderne innredning og et tidsriktig design.

I Skovveien 8 er det 57 studio-leiligheter med minikjøkken og mikrobølgeovn, 2 kokeplater, lite kjøleskap, spisebord med stoler, sittegrupper med sofa og/eller godstol, kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj.

Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel i hver etasje.

Leilighetene egner seg godt for korttidsleie.

Sentral beliggenhet i forhold til sentrum, god kommunikasjon.

Leilighetene er utmerket utgangspunkt for møter og fornøyelser i hovedstaden.