Informasjon om Covid-19

Vår booking avdeling er åpen mandag – fredag, 8.00 -16.00. De beste prisene finner du her på vår hjemmeside. Finner du ikke det du leter etter, send oss en epost: booking@frognerhouse.no.

Service Office i Oslo, er åpent 9.00-21.00 alle dager. Service Office i Stavanger, er åpent 10.00 – 18.00 alle dager.

Du kan nå oss på chat og epost: post@frognerhouse.no alle dager i tidsrommet 8.00 -22-00. Se også våre «Ofte stile spørsmål», kanskje finner du svar på det du lurer på.

I perioden 22.00-8.00 vil våre vektere besvare telefon og hjelpe til med akutte hendelser eller spørsmål vedrørende innsjekk.

Telefon: +47 930 10 009

Hva gjør vi?

 • Vi følger råd fra Folkehelseinstituttet og dedikerte medarbeidere følger nøye med på situasjonen for å kunne levere best mulig tjeneste for gjestene våre.
 • Vi informerer deg om smitteverntiltak gjennom informasjonsplakater og merking.
 • Vi har alltid fokus på hygiene og smittevern, vårt fokus er skjerpet nå i forbindelse med COVID-19.
 • Vi har ekstra fokus på våre innsjekk og fellesområder, samt kontaktflater som berøres oftere og ser til at vi rengjør disse områdene regelmessig.
 • Våre leiligheter vaskes grundig mellom hver gjest, og vårt rengjøringspersonale bruker effektive kjemikalier som også er snille mot mennesker og natur.
 • I våre leiligheter i Oslo har vi pakket bort pynteputer, sengetepper og sengeoverkast i plastposer som ligger på/i skapene. Ønsker du å benytte dette står du fritt til det, men pakk det ikke inn igjen slik at vi vet de er benyttet under oppholdet. I Stavanger har vi fjernet de helt fra leilighetene.
 • Har du booket rengjøring under oppholdet eller ønsker å gjøre dette, tilbyr vi fortsatt denne tjenesten. Våre medarbeider benytter hansker og masker under besøket i din leilighet.
 • Vi praktiserer god håndhygiene, og holder 1 meter distanse.
 • Holder oss hjemme om vi føler oss syke.

Hva kan du gjøre for å hjelpe?

 • Vi ber om at du følger de råd som Folkehelseinstituttet gir og at du holder avstand i våre felles områder og heiser. Er det fullt, vent til det blir plass.

 • Ved våre innsjekkmaskiner vil du finne antibac tilgjengelig og vi ber om at du benytter deg av denne.

Kommer du fra utlandet og en karantene er påkrevd, eller det er mistanke eller konstatert smitte kan du oppholde deg i din leilighet, men unngå kontakt med andre beboere og ansatte. Det er påkrevd at gjester som har symptomer eller er smittet gir beskjed om dette til FHA på telefon +47 930 10 009 eller via mail post@frognerhouse.no slik at vi kan ta våre forholdsregler overfor andre gjester, våre ansatte, og hjelpe deg som smittet på best mulig vis.

Har du spørsmål om COVID-19 kan du finne informasjon på helsenorge.no eller ringe informasjonstelefonen på +47 815 55 015.

Velkommen!