Aker Brygge photo

Vika

Vika ligger sentralt i Oslo vest med gangavstand til Oslo sentrum og Karl Johan. Bare noen minutters gange fra Nationaltheatret station og Flytoget som tar deg til og fra OSL Gardermoen på 23 minutter. Kort spasertur til Oslofjorden, Akershus Festning, Rådhuset og Rådhusplassen med båtforbindelse til øyene og Bygdøy museene.

Aker Brygge/Tjuvholmen med butikker, restauranter og kunstgallerier er ca. 10 minutters gange. Vinmonopolet på Aker Brygge er et «spesialpol» med produkter av eksepsjonelt høy kvalitet. Det eneste polet i sitt slag i Oslo. Tinkern, Ankern og Skillebekkparken er grønne lunger i området. Nasjonalbiblioteket, Stenersenmuseet, Oslo Konserthus og Vikaterrassen (uteservering) ligger like ved. Slottsparken, Det kongelige slott, Dronning Sonjas KunstStall, og Dronningparken, ligger i dette området som er et fornemt ambassadestrøk.

Det er et godt utvalg av nærbutikker i nabolaget. Alex Sushi i to etasjer på Solli Plass, er kjent som en av Norges beste sushi-restauranter. Kverneriet Solli er en populær burgerrestaurant, Champagneria er en populær restaurant, likeledes Pizza da Mimmo, Palace Grill restaurant og utested samt Skaugum som er et treetasjes utested med stemningsfull bakgård.


Arbins gate 3

Bygningen ligger i en rolig gate, sentralt i Vika med gangavstand til Oslo sentrum vest.
Leilighetene er nyrenoverte og urbant innredet.

I Arbinsgate 3 er det 83 leiligheter fra singel studio-leiligheter til leiligheter med 2 soverom.

Leilighetene egner seg godt for kortere og lengre opphold.

Huitfeldts gate 19

Her bor du i representative leiligheter i en moderne bygård i Vika med gangavstand til Oslofjorden, Akershus Festning og Rådhusbrygga.

I Huitfeldts gate 19 er det 39 leiligheter med 1,2 eller 3 soverom.  Det er også luksuriøse penthouse-leiligheter med flere balkonger og store vinduer fra gulv til tak.

Leilighetene egner seg godt for kortere og lengre opphold.