Aker Brygge photo

Vika

Vika ligger sentralt i Oslo vest med gangavstand til Oslo sentrum og Karl Johan. Bare noen minutters gange fra Nationaltheatret station og Flytoget som tar deg til og fra OSL Gardermoen på 23 minutter. Kort spasertur til Oslofjorden, Akershus Festning, Rådhuset og Rådhusplassen med båtforbindelse til øyene og Bygdøy museene.

Aker Brygge/Tjuvholmen med butikker, restauranter og kunstgallerier er ca. 10 minutters gange. Vinmonopolet på Aker Brygge er et «spesialpol» med produkter av eksepsjonelt høy kvalitet. Det eneste polet i sitt slag i Oslo. Tinkern, Ankern og Skillebekkparken er grønne lunger i området. Nasjonalbiblioteket, Stenersenmuseet, Oslo Konserthus og Vikaterrassen (uteservering) ligger like ved. Slottsparken, Det kongelige slott, Dronning Sonjas KunstStall, og Dronningparken, ligger i dette området som er et fornemt ambassadestrøk.

Det er et godt utvalg av nærbutikker i nabolaget. Alex Sushi i to etasjer på Solli Plass, er kjent som en av Norges beste sushi-restauranter. Kverneriet Solli er en populær burgerrestaurant, Champagneria er en populær restaurant, likeledes Pizza da Mimmo, Palace Grill restaurant og utested samt Skaugum som er et treetasjes utested med stemningsfull bakgård.


Arbins gate 3

Bygningen ligger i en rolig gate, meget sentralt i Vika med gangavstand til Oslo sentrum vest. Leilighetene er nyrenoverte og urbant innredet. Fine leiligheter til gunstig leiepris som vi tror du vil trives godt i.

I Arbinsgate 3 er det 83 leiligheter fra enkeltstudio leiligheter til leiligheter med 2 soverom. Det er heis i bygget.

Alle leilighetene har minikjøkken med mikrobølgeovn, 2 kokeplater og et lite kjøleskap.Det er spisebord med stoler, sittegruppe og/eller godstol, kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj. Tilgang til fellesvaskeri med vaskemaskin og tørketrommel.

Det finnes innsjekksmaskin i inngang Arbins gate 3.

Huitfeldts gate 19

Her bor du i representative leiligheter i en moderne bygård i Vika med gangavstand til Oslofjorden, Akershus Festning og Rådhusbrygga. Perfekt for forretningsreisende. Aker Brygge og  Tjuvholmen med et mylder av shoppingtilbud, restauranter og kunstgallerier er like i nærheten. Her bor du komfortabelt i leiligheter innredet med fokus på design. Fra de fleste leilighetene er det utsikt over byrommet fra store vindusflater og / eller egen balkong.

I Huitfeldtsgate 19 er det 39 leiligheter med 1,2 eller 3 soverom.  Det er også luksuriøse penthouse-leiligheter med flere balkonger og store vinduer fra gulv til tak.

Samtlige leiligheter har kjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn, kjøleskap og frys. Det er spisebord med stoler, sittegrupper med sofa og/eller godstol, vaskemaskin, kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj.