Grünerløkka, Oslo

Grünerløkka

Grünerløkka syder og koker av unge kreative, intellektuelle og kunstnere, men også vanlige folk. Det er attitude og energi som i et kult nabolag i en hvilken som helst storby. På «Løkka» finner du de mest fantastiske nisjebutikker og små kafeer. Hos verdensmester barista, Tim Wendelboe, strømmer det folk til fra hele verden. Velouria Vintage, det norske smykkemerket Hasla og den skandinaviske boutiquen Ensemble, samt Dapper og Fransk Bazar, er varmt anbefalt av amerikanske Vogue. De nye og hotte designbutikkene på Løkka er Luck Oslo, EAM (Essential articles in the making), Kollekted By og Kuratert. Vil du ha annerledes kontorrekvisita, ta turen innom LUSH Dive. Det er mange koselige bydelsrestauranter og kule barer på «Grünerløkka».

Delicatessen, den franske restauranten Le Benjamin bar & bistro, Bass Oslo og vinbaren Territoriet er vel verdt et besøk. Markens Mat & Vinhus og Dr. Kneipp’s Vinbar er en historisk restaurant med vinbar med godt renommé. Prøv også Vintage kitchen som tilbyr både restaurant og vinbar ved Akerselva. Mathallen Vulkan, Restaurant Nedre Foss Gård, utestedene Ingensteds og Blå, er attraksjoner i seg selv.

Gangstier og grønne parkområder langs Akerselva ligger like ved. Her er det turveier som egner seg for syklister. For å komme til Oslo sentrum kan du sykle (ca. 10-15 min.), gå (ca. 20 minutter), eller benytte deg av offentlig transport.


Helgesens gate 1

Helgesens gate 1 er en bygning fra 1870-tallet som i den siste tiden har blitt renovert. Det moderne møter det originale, og sammen har det skapt lyse, romslige og lekre leiligheter. Bygården er i en rolig og uforstyrret bakgård med stor felles terrasse.

I dette bygget har vi totalt 25 leiligheter med 1, 2 og 3 soverom.

Leilighetene egner seg godt for kortere og lengre opphold.