Oilers og Frogner House gir denne julen bort fire suiter i Stavanger, til fire utvalgte barnefamilier.

Mange bærer på en gnagende bekymring før jul. En fersk undersøkelse, utført av Opinion på vegne av Frelsesarmeen, viser at hver femte nordmann kan komme til å droppe hele eller deler av årets julefeiring på grunn av dårligere økonomi. For andre er helsesituasjonen årsak til mismot i møte med høytiden. Kanskje julen må tilbringes med familien på sykehus fordi noen nære er til behandling?Det kan handle om så mangt. Ofte er det imidlertid barna det går mest ut over.

Vi ser primært for oss barnefamilier fra Stavanger-regionen, som av økonomiske, helsemessige eller lignende årsaker befinner seg i en vanskelig situasjon. Merk at vi på grunn av krav til sikkerhet på hotellet dessverre ikke kan vurdere familier med rusproblematikk eller vold i nære relasjoner.

Julefeiringen er mellom 23-29. desember og inkluderer:

Frogner House Stavanger interiør

Overnatting i

Suite

Overnatting i suite med opptil 4 soverom – hos flotte Frogner House Sirkus Renaa i Stavanger. Frogner House Sirkus Renaa er mer enn bare et hotell. Her finner du også Fangene på Fortet samt Sirkus Renaa – pizzeria, konditori, sjokoladefabrikk, bakeri og gelateria.

Julestemning med

Gaver under treet

Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen. Frogner House og Oilers har i samarbeid et ønske om å gi noen utvalgte barnefamilier en spesiell jul. En jul med færrest mulige bekymringer. En høytid hvor de får sjansen til å samle overskudd sammen.
Kort fortalt er vår visjon å donere bort 4 familiesuiter på Frogner House Sirkus Renaa til jul. De heldige flytter Lille Julaften inn til pyntet juletre med gaver under, og rikelig med julemat og drikke i kjøkkenseksjonen.

Nam Nam

Julemat

Vi fyller kjøleskapet med deilig julemat til julaften, samt god mat og drikke til resten av oppholdet. Nyt herlige julemåltider!

Hygge & Moro

Julenisse & Kino

På julaften får familien også besøk av selveste nissen! Som prikken over i’en får dere også tilgang til privat kinosal hos Frogner House Sirkus Renaa – her viser vi julefilmer.

Familieaktivitet

Fangene på fortet 27/12

27. desember får hver familie en kjempegøy opplevelse hos Fangene på Fortet. Varighet 1,5t per familie.

Heia heia!

Oilers-kamp 28/12

28. desember er det Oilers romjuls-kamp. Hele familien får billetter og middag i arenaens restaurant. Kampen starter 18.00 og er mellom Oilers og Ringerike.

Følgende aktører fra Oilers nettverk samarbeider om å gi dere en fantastisk jul (mer info kommer)