Hotell sentralt i Oslo under Norway Cup? Opplev Komfort og beleilighet på Frogner House Hotels & Apartments

Velkommen til Frogner House Hotels & Apartments! Vi gleder oss over å ønske alle deltakere og familier velkommen til Oslo for den spennende Norway Cup-turneringen. Vi er her for å sørge for at overnatting i forbindelse med Norway Cup blir både komfortabel og minneverdig.

Når det gjelder å finne hotell under Norway Cup og det perfekte oppholdet, har Frogner House Hotels & Apartments det du trenger for en fantastisk opplevelse. Våre leiligheter tilbyr den ideelle kombinasjonen av komfort og bekvemmelighet, skikkelig familievennlig og perfekt for grupper og familier som ønsker å dele opplevelsen sammen.

Våre romslige leiligheter har fullt utstyrt kjøkken, moderne bad og opptil 3 soverom, noe som gjør dem ideelle for grupper som reiser sammen. Dette gjør oppholdet både sosialt og  økonomisk fordelaktig for grupper, da dere deler kostnadene på en romslig leilighet i stedet for å bestille flere separate hotellrom – rett og slett billigere overnatting.

Det er viktig å kunne ta vare på treningstøyet ditt under en turnering som Norway Cup. Vi tilbyr vaskemaskiner i våre leiligheter, slik at du enkelt kan vaske treningsklærne dine etter en lang dag på banen og være klar til neste kamp.

Beliggenheten til Frogner House Hotels & Apartments er også en av våre største fordeler – og det gjør oss til et av de beste stedene å bo under Norway Cup. Med umiddelbar nærhet til kollektivtransporten i Oslo, kommer du deg enkelt til og fra turneringen og kan utforske byen uten problemer. Enten du ønsker å besøke byens mange attraksjoner eller finne gode spisesteder i nærheten, vil vår sentrale beliggenhet gjøre det enkelt. I tillegg kan du bestille frokost levert på døren, og ekstra vask av leiligheten ved behov.

Under Norway Cup ønsker vi å være ditt hjem borte fra hjemmet. Fra våre moderne fasiliteter til vår praktiske og sentrale beliggenhet, er alt tilrettelagt for at du skal ha den beste opplevelsen mulig under oppholdet ditt i Oslo.

Så hvorfor ikke slippe gymsalen og heller bo på hotell sentralt i Oslo under Norway Cup? Vi ser frem til å ønske deg velkommen og bidra til at ditt opphold blir en god opplevelse!

Nyttige lenker om Oslo og Norway Cup:

Visit Oslo
Norway Cup
Ruter – Kollektivtransport

Go to Top