Vår historie

Det hele startet i Skovveien 8 – hjertet av Frogner House Apartments. Bygningen har en historie som går helt tilbake til 1800-tallet og har blitt brukt til både utleie og kontorer før det i 1992 ble gjort om til Frogner House Hotell. Et hotell med sjel, høyt under taket og store vinduer. Hotellet var kjent for å være et sted gjester følte seg som hjemme og disse tilbakemeldingene gjorde at hotellet ble gjort om til serviced apartments med slagordet Home when you’re not.

Helt siden 2005 har vi vært et leilighetshotell som ønsket å gi gjestene en mer personlig opplevelse og det lille ekstra. Til daglig jobber vi med å videreføre de verdiene som ble lagt til rette under hotelldriften og tilbyr i dag en annerledes måte å bo på hvor du som gjest selv bestemmer hvor mye du trenger oss.

Ny profil og nettside ble lansert april 2019 som et resultat av vår utvikling gjennom årene. Resultatet er en ren, stilfull og elegant profil som står i stil med våre leiligheter og verdier. Vi har også videreutviklet ordtaket og nå ønsker vi alle våre gjester Velkommen hjem.

Om oss

Vi ønsker å gi gjestene våre muligheten til å bo sentralt og føle seg både som hjemme – og som en lokal. Et hotellrom blir ofte upersonlig og vi vil derfor å gi gjestene våre «hjemmefølelsen» med en gang de går inn døren.

I dag tilbyr vi over 700 leiligheter fordelt over Oslo og Stavanger i flotte bydeler. Hva slags leilighet du ønsker velger du selv og de er utstyrt med alt du måtte trenge for både korttids- og langtidsleie. Du kan leie hos oss alt fra én natt og opptil flere år. Vi er derfor et godt alternativ som passer for både familier, venner, kjærester og for forretningsreisende.

Vi vet hvor viktig det er å bo trygt, sentralt og med mulighet til å få hjelp når du er ny i byen. Alle adressene er derfor håndplukket og er på gode lokasjoner som gjør det enkelt for deg å bevege deg rundt og oppleve byen som en lokal.

For å gi deg den beste mulige opplevelsen har vi har selv utforsket alle områdene og laget lister med tips til ting å gjøre og steder man kan spise. Du finner guiden vår her.

Om du ønsker å komme kontakt med oss for å høre med om leilighetene, vilkår og få tilbud, er det bare å ringe oss eller sende en e-post. Du finner kontaktinformasjonen her.