Nygata 24

Nygata 24 er lokalisert midt i Stavanger sentrum. Denne bygningen huset tidligere Myhregaarden Hotel. Bygget består av 53 hotellrom; 8 enkeltrom, 39 dobbeltrom og 6 executive rom. Rommene passer perfekt for korttidsleie.

Nygata 24 ligger med gangavstand til butikker, restauranter, tog, buss, flybuss og ferge. Vi har gode parkeringsfasiliteter i Jorenholmen parkeringshus som ligger ca. 100 meter unna. Kafeer ligger i direkte tilknytting til bygget.

Hotellrommene har en stil som kombinerer klassisk med moderne design. Alle rom er utstyrt med egen peis, som gir god varme og en hyggelig atmosfære. De har også en skrivepult med strømuttak slik at man har mulighet til å arbeide i rommet. Du kan sjekke inn via en innsjekk maskin i inngangspartiet i Nygata 24. Tilgang til felles vaskemaskin og tørketrommel i 1. etasje.

Verksgata 12

Sea Story by Frogner House Apartments ligger i Verksgata 12. Her er det 13 eksklusive leiligheter med elegant interiør og fine detaljer. Bygget ligger sentralt i et rolig område av byen. Gode shoppingmuligheter et par minutter unna. Tau ferja som tar deg mot Prekestolen, ligger bare 200 meter unna bygningen.

Rett over gaten ligger Norges kanskje aller beste kjøtt- og pølse forretning, A. Idsøe eller koselige Kanelsnurren kafe. Leiligheter har kjøkken, stekeovn, kjøleskap og frys. Spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og/eller godstol. Det er kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj. Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel i hver etasje.