Arbins gate 3

Bygningen ligger i en rolig gate, meget sentralt i Vika med gangavstand til Oslo sentrum vest. Leilighetene er nyrenoverte og urbant innredet. Fine leiligheter til gunstig leiepris som vi tror du vil trives godt i.

I Arbinsgate 3 er det 83 leiligheter fra enkeltstudio leiligheter til leiligheter med 2 soverom.

Alle leilighetene har minikjøkken med mikrobølgeovn, 2 kokeplater og et lite kjøleskap.Det er spisebord med stoler, sittegruppe og/eller godstol, kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj. Tilgang til fellesvaskeri med vaskemaskin og tørketrommel.

Det finnes innsjekksmaskin i inngang Arbins gate 3.

Bygdøy allé 53

I Bygdøy allé 53 er det flotte leiligheter med god takhøyde og interiør i moderne design. Her er det 66 leiligheter i varierte størrelser.

Studioleilighetene har minikjøkken med mikrobølgeovn, 2 kokeplater og et lite kjøleskap. Det er kombinert sittegruppe og spisebord, kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj. 2- og 3 roms loftsleiligheter har separate soverom, fullt utstyrt kjøkken, noen med takterrasse. Leilighetene er godt egnet for korttidsleie.

Her bor du i en ærverdig bygård fra 1912. Beliggenheten er hjertet av Frogner, midt i flotte Bygdøy allé. Nær buss- og trikk, 20 minutters gangavstand til Skøyen. Sentral beliggenhet og kort avstand til sentrum. Et godt utgangspunkt for møter og fornøyelser i hovedstaden.

Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel i hver etasje.

Colbjørnsens gate 3

Her bor du i et vakkert townhouse «slottet ved slottet». Bygningen ligger et steinkast fra Dronningparken og Det kongelige slott.

Du kan kose deg i moderne leiligheter med fin beliggenhet i et flott ambassadestrøk sentralt i Oslo vest. Huset har skjermet hage. Gangavstand til Nationaltheatret stasjon, Karl Johan, Rådhuskaia, Aker Brygge, Tjuvholmen og Frogner. Litteraturhuset, den sjarmerende restauranten Park 29 og tradisjonsrike Lorry, ligger kun fem minutter unna. Kunstnernes Hus er også i gangavstand – et internasjonalt visningssted for norsk og internasjonal samtidskunst.

Colbjørnsens gate 4

Colbjørnsens gate 4 ligger rett bak Slottet, nær Solli plass. Dette er en historisk bygning med unike detaljer som har blitt ivaretatt fra 1800-tallet. Leilighetene er totalrenoverte med både moderne og originale innslag. Eksklusive og lyse leiligheter som gir deg en god start på dagen.

Vi har totalt 27 leiligheter i Colbjørnsens gate 4 – fra dobbeltrom til leiligheter med 3 soverom. Her finner du også våre vernede leiligheter – større og luksuriøse leiligheter dekorert med dype toner og detaljer fra bygårdens opprinnelse.

Alle leiligheter er utrustet med fullt utstyrt kjøkken, inkludert oppvaskmaskin, stekeovn, kjøleskap og fryser, spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og/eller komfortabel stol, kombinert vaskemaskin og tørketrommel, kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj.

Colbjørnsens gate 4 er et godt eksempel på våre leiligheter for langtidsleie i Oslo – et godt sted å bo som man fort kan bli godt vant til.

Gabels gate 3

Her bor du i en stille, skjermet og fornem gate på beste vestkant som strekker seg fra Frogner ned til Skillebekk ved fjorden. Store, elegante og luftige leiligheter. Herlig bakgård med sitteplasser. Prøv nabolagsrestauranten «Hos Thea» i samme gate. Baker Hansen og Åpent Bakeri Skillebekk er koselige nabokafeer i Drammensveien.

I Gabels gate er det 25 leiligheter med enkeltrom, 2 eller 3 soverom.

Alle leilighetene har kjøkken og oppvaskmaskin, stekeovn, kjøleskap og frys, spisebord med stoler og/eller godstol, vaskemaskin og tørketrommel, kabel TV, Wi-Fi og bad med dusj.

Helgesens gate 1

Helgesens gate 1 er en bygning fra 1870-tallet som i den siste tiden har blitt renovert. Det moderne møter det originale, og sammen har det skapt lyse, romslige og lekre leiligheter. Bygården er i en rolig og uforstyrret bakgård med stor felles terrasse, som er fantastisk for en solrik dag eller med en av samling venner.

I dette bygget har vi totalt 25 leiligheter med 1, 2 og 3 soverom. Størrelsen på leilighetene er fra 35 til 120 kvm. Leilighetene er utrustet med et fullt utstyrt kjøkken, inkludert oppvaskmaskin, stekeovn, kjøleskap og fryser. Det finnes spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og lenestol, i tillegg er kabel TV, Wi-Fi og privat bad med dusj.

Bygget ligger sentralt på Grünerløkka med kort vei til både trikk og buss og er perfekt for et lengre opphold. Her kan man bo sentralt og samtidig være i et urbant, stille og rolig strøk.

Huitfeldts gate 19

Her bor du i representative leiligheter i en moderne bygård i Vika med gangavstand til Oslofjorden, Akershus Festning og Rådhusbrygga. Perfekt for forretningsreisende. Aker Brygge og  Tjuvholmen med et mylder av shoppingtilbud, restauranter og kunstgallerier er like i nærheten. Her bor du komfortabelt i leiligheter innredet med fokus på design. Fra de fleste leilighetene er det utsikt over byrommet fra store vindusflater og / eller egen balkong.

I Huitfeldtsgate 19 er det 39 leiligheter med 1,2 eller 3 soverom.  Det er også luksuriøse penthouse-leiligheter med flere balkonger og store vinduer fra gulv til tak.

Samtlige leiligheter har kjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn, kjøleskap og frys. Det er spisebord med stoler, sittegrupper med sofa og/eller godstol, vaskemaskin, kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj.

Odins gate 10

Her bor du i en tilbaketrukket bygård et steinkast fra flotte og livlige Bygdøy allé, midt på fasjonable Frogner. Rolig strøk, mens du har det urbane byliv rett i nærheten. Lekre kafeer, Sverre Sætres håndverkskonditori er like ved og Kolonihagen kafé/restaurant, stjernerestauranter som Feinschmecker, Alex Sushi og inspirerende småbutikker. Gangavstand til Frognerparken.

Det er 28 leiligheter i Odins gate 10, fra studios til leiligheter med 3 soverom. Leilighetene har kjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn, kjøleskap og frys. Det er spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og/eller godstol, vaskemaskin, kabel-TV. Wi-Fi og bad med dusj.

Odins gate 10 passer meget godt enten du vil bo lenge eller bare et par netter. Frogners yrende tilbud finner du rett utenfor døren.

Oscars gate 86

Her bor du i den stilige rosa bygården midt på Frogner, nær Solli Plass og Nationaltheatret stasjon. Oscars gate er regnet som en av de mest eksklusive adressene i hovedstaden. I Oscars gate er det en blanding av eksklusive privatboliger, firmaer og ambassader. Oscars gate 86 er en bygård bestående av flotte og komfortable leiligheter. Kort vei til dagligvarebutikker og handlegaten Bogstadveien. Restaurant Fangst er i White Guide, som er en meget bra sushi restaurant like i nærheten. Brasserie Blanche er en populær fransk bistro i Hegdehaugsveien.

I Oscars gate 86 er det totalt 17 leiligheter med 1 og 2 soverom.

Alle leilighetene har kjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn, kjøleskap og frys, spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og/eller godstol, vaskemaskin, kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj.

Skovveien 8

Her bor du på beste Frogner, med det vibrante bylivet rett utenfor. Et nabolag det er lett å finne seg til rette i og leve som de lokale. Bygningen ligger like ved Nationaltheatret Stasjon og Solli plass. Kos deg i vakre leiligheter i varme toner med moderne innredning og et tidsriktig design.

I Skovveien 8 er det 57 studio-leiligheter med minikjøkken og mikrobølgeovn, 2 kokeplater, lite kjøleskap, spisebord med stoler, sittegrupper med sofa og/eller godstol, kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj.

Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel i hver etasje. Leilighetene egner seg godt for korttidsleie. Sentral beliggenhet i forhold til sentrum, god kommunikasjon. Leilighetene er utmerket utgangspunkt for møter og fornøyelser i hovedstaden.

Skovveien 15

Skovveien 15 er en vakker bygård fra 1898 som består av 33 nyoppussede leiligheter. Bygården ligger på beste Frogner, og er plassert sentralt med kort vei til kollektivtrafikk, butikker, spisesteder og attraksjoner. Leilighetene i Skovveien 15 er det perfekte utgangspunkt til å utforske hovedstaden.

Bygården har leilighetstypene studio, 1-soverom til 3-soverom. Den huser også en stilig restaurant med navnet Bokbacka i første etasje.

Underhaugsveien 15

Underhaugsveien er en vakker bygning med en sjarmerende hage. Leilighetene er store, luftige og lyse. Bygget ligger meget sentralt. Du bor midt mellom Majorstuen og Karl Johan. Beliggenheten er perfekt, et steinkast fra pulserende Bogstadveien med flust av kafeer, restauranter i ulike prisklasser og butikker. Gangavstand til tradisjonsrike Lorry, Litteraturhuset og Kunstnernes Hus. Enkel tilgang til offentlig transport.

I Underhaugsveien er det totalt 53 leiligheter med 1,2 og 3 soverom. Alle leilighetene har kjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn, kjøleskap og frys. Det er spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og/eller godstol, vaskemaskin, kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj.

Leilighetene egner seg godt til langtidsleie. Et godt sted å bo med enkel tilgang til de fleste servicetilbud i hovedstaden.

Lagårdsveien 61

Bo sentralt med lett tilgang til sjarmerende gater og et stort utvalg butikker, restauranter og kafeer. Denne bygningen huset tidligere KNA hotellet, nå er hele bygningen pusset opp og fylt med nytt innhold. Her er det service office, fellesrom, møterom og leiligheter. Et hyggelig miljø både for tilreisende og lokale.

Vi har totalt 171 leiligheter i ulike størrelser i Lagårdsveien 61. Alle enhetene har kjøkken med stekeovn, kjøleskap og frys. Det er spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og/eller godstol, kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj. Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel i hver etasje.

Lagårdsveien 61 passer godt til både kort- og langtidsleie. Du bor sentralt med gode kommunikasjonsmuligheter. Et meget godt utgangspunkt for møter og fornøyelser i Stavanger. Du kan leie møterom i bygget eller invitere forretningsforbindelser i loungen.

Verksgata 12

Sea Story by Frogner House Apartments ligger i Verksgata 12. Her er det 13 eksklusive leiligheter med elegant interiør og fine detaljer. Bygget ligger sentralt i et rolig område av byen. Gode shoppingmuligheter et par minutter unna. Tau ferja som tar deg mot Prekestolen, ligger bare 200 meter unna bygningen.

Rett over gaten ligger Norges kanskje aller beste kjøtt- og pølse forretning, A. Idsøe eller koselige Kanelsnurren kafe. Leiligheter har kjøkken, stekeovn, kjøleskap og frys. Spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og/eller godstol. Det er kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj. Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel i hver etasje.

 

Nygata 24

Denne adressen er midlertidig stengt grunnet oppussing.

Nygata 24 er lokalisert midt i Stavanger sentrum. Denne bygningen huset tidligere Myhregaarden Hotel. Bygget består av 53 hotellrom; 8 enkeltrom, 39 dobbeltrom og 6 executive rom. Rommene passer perfekt for korttidsleie.

Nygata 24 ligger med gangavstand til butikker, restauranter, tog, buss, flybuss og ferge. Vi har gode parkeringsfasiliteter i Jorenholmen parkeringshus som ligger ca. 100 meter unna. Kafeer ligger i direkte tilknytting til bygget.

Hotellrommene har en stil som kombinerer klassisk med moderne design. Alle rom er utstyrt med egen peis, som gir god varme og en hyggelig atmosfære. De har også en skrivepult med strømuttak slik at man har mulighet til å arbeide i rommet. Du kan sjekke inn via en innsjekk maskin i inngangspartiet i Nygata 24. Tilgang til felles vaskemaskin og tørketrommel i 1. etasje.

Pedersgata 7

Vi har gleden av å tilby 19 nyrenoverte leiligheter i Pedersgata 7 fra høsten 2021.

Pedersgata er en spennende gate i Stavanger hvor det skjer veldig mye spennende. I Pedersgata kan du bo, jobbe, spise, klippe håret og få regnskapet levert innen 2 minutters gange. Pedersgata har et spennende variasjon av mat og kultur fra alle verdenshjørner og er en liten by i byen som skaper en bro mellom Stavanger sentrum og Stavanger øst. Det er kort vei til sentrum samt byens buss og togstasjon.

Her kan du bo komfortabelt midt i smørøyet og ha tilgang på det beste av Stavangers varierte tilbud rett utenfor døren.