Nå i Stavanger

Vi i Frogner House Apartments har over 10 års erfaring i Oslo med å ønske gjester fra ulike land og kulturer over hele verden velkommen. Vi jobber kontinuerlig for å møte diverse forventninger fra våre gjester, for å gi dem følelsen av å være hjemme.

Nå har vi endelig åpnet i Stavanger!

Et sentralt og praktisk valg

Vi ønsker alle gjester velkomne til fullt møblerte leiligheter med velutstyrte kjøkken og skreddersyr ditt opphold til dine behov, enten du trenger leiebil, parkeringsplasser, renholdtjenester eller frokost levert på døren fra det lokale bakeriet. Leilighetene ligger i etablerte nabolag der du kan gå rett ut å nyte en kaffe på den lokale kafeen, eller brygge en god kopp kaffe selv «hjemme» på kjøkkenet i leiligheten. Frogner House legger forholdene til rette og gjør det enkelt for gjestene å orientere seg i en ny by.

Hvorfor velge Frogner House:

  • Nærhet til fasiliteter og offentlig transport
  • Møblerte leiligheter med velutstyrt kjøkken
  • TV, Internett og strøm inkludert
  • Leiligheter fra studio til 3 soverom
  • Kort og langtidsleie
  • Fleksible kansellering betingelser
  • 24 times vakthold

Verksgata 12

Sea Story by Frogner House Apartments ligger i Verksgata 12. Her er det 13 eksklusive leiligheter med elegant interiør og fine detaljer. Bygget ligger sentralt i et rolig område av byen. Gode shoppingmuligheter et par minutter unna. Tau ferja som tar deg mot Prekestolen, ligger bare 200 meter unna bygningen.

Rett over gaten ligger Norges kanskje aller beste kjøtt- og pølse forretning, A. Idsøe eller koselige Kanelsnurren kafe. Leiligheter har kjøkken, stekeovn, kjøleskap og frys. Spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og/eller godstol. Det er kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj. Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel i hver etasje.

 

Lagårdsveien 61

Bo sentralt med lett tilgang til sjarmerende gater og et stort utvalg butikker, restauranter og kafeer. Denne bygningen huset tidligere KNA hotellet, nå er hele bygningen pusset opp og fylt med nytt innhold. Her er det service office, fellesrom, møterom og leiligheter. Et hyggelig miljø både for tilreisende og lokale.

Vi har totalt 171 leiligheter i ulike størrelser i Lagårdsveien 61. Alle enhetene har kjøkken med stekeovn, kjøleskap og frys. Det er spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og/eller godstol, kabel-TV, Wi-Fi og bad med dusj. Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel i hver etasje.

Lagårdsveien 61 passer godt til både kort- og langtidsleie. Du bor sentralt med gode kommunikasjonsmuligheter. Et meget godt utgangspunkt for møter og fornøyelser i Stavanger. Du kan leie møterom i bygget eller invitere forretningsforbindelser i loungen.

Viktig info! Deler av Lagårdsveien 61 er under renovering. Dette medfører dessverre noe høylytt støy under normal arbeidstid.
Renoveringen vil foregå til november 2020 der det meste av det høylytte arbeidet vil gi seg før 15.09.20. Vi beklager ulempene dette medfører for deg som gjest hos oss.