Trenger du bolig for ansatte?

Lagt til november 7, 2019
Prosessen med å finne overnatting eller bolig for ansatte kan være omfattende og tidkrevende prosess. Men, den trenger ikke være det!

Hos oss slipper du og din bedrift å bruke unødvendig tid og penger på visninger, betaling av depositum, og kontrakter. Frogner House Apartments har over 700 fullt utstyrte leiligheter fordelt på Oslo og Stavanger som du kan velge fritt mellom. Vi hjelper deg med å finne gode leiligheter for lengre eller korte opphold i Oslo og Stavanger, slik at du sparer tid og kan konsentrere deg om andre ting. Vi kjenner bostedene godt, og vi finner den leiligheten som passer deg og dine ansatte aller best. Vi har vært lenge på markedet, og har lang erfaring. Du kan derfor være trygg på at vi leverer gode løsninger, og at vi legger til rette for gode opphold på reisen!

Sentral beliggenhet

I Oslo og Stavanger har vi adresser som ligger nært knutepunkt for offentlig kommunikasjon, og aktivitetene disse byene har å by på. Finn ut hvilken av våre adresser som passer best for deg. Alle adressene våre er håndplukket med tanke på beliggenhet, og dette gjør det enkelt for deg å bevege deg rundt og oppleve byen som en lokal.

Dedikert kontaktperson

Vi har flinke ansatte med god erfaring som godt kjent med våre leiligheter i Oslo og Stavanger. Om det er korte eller lengre opphold, spør dem om råd. De brenner for at du skal føle deg velkommen og som hjemme i nye omgivelser.

Dersom du sender oss en mail på [email protected] så finner vi en løsning sammen som passer for deg og din bedrift.

Har du skulle ha noen generelle spørsmål rundt opphold på Frogner House Apartments kan du se våre vanligste spørsmål og svar her.

Velkommen til oss!