Spennende nyheter i Stavanger

Lagt til august 20, 2020
Snart åpnes det pizzeria, bakeri og iskrembar!

Det er mye spennende som skjer i Stavanger i høst. Fangene på Fortet har nylig åpnet dørene til sitt største lokale i kjelleren i Lagårdsveien 61. Bli med å løse spennende oppgaver med venner, familie eller teambuilding sammen med kollegaer. Vi garanterer en hyggelig og morsom opplevelse!

Det er med stor glede vi kan meddele at det i høst vil åpne en kunstutstilling i Lagårdsveien 61 med verk av kunstner Sverre Bjertnæs. Etter sitt gjennombrudd i 2015 har Bjertnæs gjort seg bemerket som en av våre fremste figurative malere og etablert seg i toppsjiktet innen norsk samtidskunst. De siste årene har han stilt ut kunst i både inn- og utland med stor suksess. Vi gleder oss til å fylle Frogner House Apartments med denne flotte kunsten i høst og vi håper å se deg der!

Vinnerne av årets matkulturpris, Torill og Sven Erik Renaa, åpner sin største restaurant i Lagårdsveien 61 i Oktober. Vi er glade for å kunne fortelle at Renaa «Sirkus» kommer til Lagårdsveien 61 med nytt og spennende konsept. Fabrikken vil i tillegg til restaurant også ha sitt eget utsalgssted, iskiosk og bakeri. Vi i Frogner House gleder oss til å få disse inn i bygget og tror det vil være et godt bidrag til matkulturen i byen. Mer informasjon om lansering vil komme.

 

Bilde fra Renaa-eierne er tatt av: Foto: Tord Paulsen / Gladmat.
https://www.nhoreiseliv.no/nyheter/2020/matkulturprisen-til-re-naa/
Bilder av Sverre Bjertnæs er lånt av: https://www.brandstrup.no/artists/sverre-bjertnaes?view=slider#2