Slik skaffer du pendlerbolig!

Lagt til november 8, 2019
Ønsker du deg en pendlerbolig eller kanskje du skal booke for ansatte, men er usikker på hvordan du skal gå frem? Vi har løsningen for deg.

Vi har vi over 800 fullt utstyrte leiligheter fordelt på Oslo og Stavanger som du kan velge fritt mellom. Du trenger altså ikke signere på en spesifikk leilighet, men har mulighet til å melde deg inn for å få garantert laveste priser på alle våre leiligheter.

Fleksibel pendlertilværelse

Våre leiligheter er samlet i egne Frogner House Apartments bygårder, og du får derfor høy fleksibilitet med tanke på beliggenhet, samt når og hvor mange netter du ønsker å bo. Vi ønsker å gi deg muligheten til å bo sentralt, men fortsatt føle deg som hjemme. Et hotellrom blir ofte upersonlig, og vi vil derfor gi deg «hjemmefølelsen» med en gang du går inn døren hos oss. Du kan også sette igjen din bagasje i flere av våre adresser, slik at du slipper å ta med deg baggen hver gang du kommer på overnatting.

Du vil også ha mulighet til å velge mellom forskjellige leilighetstyper, du har kanskje forskjellige behov fra opphold til opphold? Variasjonene våre er store, vi har alt fra singel studio leiligheter til 3-soveroms Penthouse leiligheter.

For å lese mer om hvor bygårdene våre ligger kan du klikke her.

Tilleggstjenester

Vi ønsker å gjøre pendleropplevelsen så fleksibel og knirkefri som mulig. Du trenger for eksempel ikke tenke på vasking av leilighet når du reiser, eller sengetøy og håndklær. Vi ønsker at du selv skal få velge hvor involverte vi skal være i ditt opphold, du kan derfor velge om du ønsker å legge på tilleggstjenester om ukentlig vask av leilighet, frokost levert fra Samson på døren, om du ønsker mat i kjøleskapet når du kommer eller lignende.

Reservasjon av leilighet

Nå tenker du kanskje, hvordan går jeg frem dersom jeg er interessert i leilighet? Vel, den enkleste måten å finne ut hvilken leilighet som passer best for deg er enten å ta kontakt med booking avdelingen vår for en uforpliktende prat enten på [email protected] eller +47 930 10 009. Du kan også klikke rundt på nettsiden vår for å lese om de forskjellige leilighetene og bygårdene. Dersom du ønsker er det også mulig å komme innom oss for å se på de forskjellige leilighetene.

Bedriftsavtale

Vi vet at jobben med å finne overnatting og bolig til ansatte kan være en tidkrevende prosess. Som kunde hos oss slipper du og din bedrift å bruke unødvendig tid på visninger, betaling av depositum, og kontrakter. Dersom du sender oss en mail på [email protected] så finner vi en løsning sammen som passer for deg og din bedrift.

Dersom du skulle ha noen generelle spørsmål rundt opphold på Frogner House Apartments kan du se våre vanligste spørsmål og svar her.

Velkommen hjem!