Hvordan finne leilighet til langtidsleie?

Lagt til november 7, 2019
Trenger du langtidsbolig til deg selv, eller til dine ansatte? Vi har vi over 800 fullt utstyrte leiligheter klare for innflytning i Oslo og Stavanger.

Er du på utkikk etter en langtidsbolig til deg selv, eller kanskje til noen av dine ansatte? Vi vet at det kan være slitsomt å finne frem til en ny leilighet, men det trenger det ikke være!

Fleksibel leieordning

Vi har vi over 800 fullt utstyrte leiligheter klare for innflytning fordelt på Oslo og Stavanger som du kan velge fritt mellom. Dersom du er usikker på hvilken leilighetstype og hvilket område som passer best for deg og dine behov kan du sende oss en uforpliktende mail på [email protected] så vil vi sammen kunne finne frem til det beste alternativet for deg.

 

Hjemmefølelsen

Du finner våre leiligheter sentralt plassert i umiddelbar nærhet til kollektivtrafikk. Vi ønsker å gi deg muligheten til å bo sentralt, men fortsatt føle deg som hjemme. Et hotellrom blir ofte upersonlig, og vi ønsker derfor å gi deg «hjemmefølelsen» med en gang du går inn døren hos oss.

 

Ekstra service

Vi ønsker å gjøre leieopplevelsen så fleksibel og knirkefri som mulig. Du trenger for eksempel ikke tenke på vasking av leilighet når du reiser, eller sengetøy og håndklær. Vi ønsker at du selv skal få velge hvor involverte vi skal være i ditt opphold, du kan derfor velge om du ønsker å legge på ekstra tjenester som ukentlig vask av leilighet, frokost levert fra Samson på døren, om du ønsker mat i kjøleskapet når du kommer eller lignende.

Bedriftsavtaler

Vi vet at jobben med å finne overnatting og bolig til ansatte kan være en tidkrevende prosess. Som kunde hos oss slipper du og din bedrift å bruke unødvendig tid på visninger, betaling av depositum, og kontrakter. Dersom du sender oss en mail på [email protected] så finner vi en løsning sammen som passer for deg og din bedrift.

Dersom du skulle ha noen generelle spørsmål rundt opphold på Frogner House Apartments kan du se våre vanligste spørsmål og svar.

Velkommen hjem!