Hva er korttidsleie?

Lagt til november 7, 2019
For oss er korttidsleie alle opphold under 30 dager. Vi har vi over 800 fullt utstyrte leiligheter fordelt på Oslo og Stavanger som du kan velge fritt mellom.

Du trenger altså ikke signere på en spesifikk leilighet, men har mulighet til å melde deg inn hos oss for å få garantert laveste priser på alle våre leiligheter.

Våre bygårder er plassert sentralt i Oslo og Stavanger. Dette gir deg mulighet til å velge den leiligheten som passer best for deg til enhver tid. Vi har for eksempel leiligheter på Frogner, Vika, Grünerløkka og Majorstua. Vi ønsker at korttidsleie av leilighet hos oss i Oslo eller Stavanger gi deg «hjemmefølelsen» med en gang du går inn døren.

Vi har flere forskjellige leilighetstyper, alt fra singel studio leiligheter og 1 soveroms leiligheter til Penthouse leiligheter med 3 soverom. Her kan du velge helt selv hva du mener passer best for deg. Alle leiligheter er selvfølgelig fullt utstyrt, de inneholder også sengetøy og håndklær for å gjøre det lettvint for deg.

I Oslo er 7 av 15 adresser tilpasset korttidsleie og i Stavanger er det 2 av 3 adresser.

Dersom du er interessert i å lage en avtale for din bedrift så kan du ta kontakt med vår salgsavdeling på [email protected], eller ringe oss på 930 10 009.

Om du skulle ha noen generelle spørsmål rundt opphold på Frogner House Apartments kan du se våre vanligste spørsmål og svar.

Velkommen hjem!