Et midlertidig stoppested

Lagt til september 11, 2020
Hvis du går gjennom noe i livet og trenger i sted i mellomtiden er vi her for deg.

Vi vet at livet ikke alltid blir som en har sett for seg. Plutselig kan du befinne deg i en ny livssituasjon, og er nødt til å finne et nytt bosted for en periode og da er det godt det finnes løsninger. Derfor tilbyr vi fullt møblerte leiligheter som er innflytningsklare fra den dagen du trenger det. Vi gir deg rom til å leve så normalt som mulig midt i en ny situasjon i livet.

Vi tilbyr leiligheter for både korte og lengre opphold på 14 ulike adresser rundt om i Oslo, samt 3 adresser i Stavanger sentrum. Om du er usikker på hvor du vil bo hjelper vi deg gjerne med å finne rett beliggenhet så du vil trives i ditt nye område.

Hos oss kommer du rett til en oppredd seg og får det mest nødvendige som fullt innredet kjøkken, stue og bad. Håndklær, toalettpapir og såpe ligger klart ved ankomst som en god start på oppholdet. Dersom du ønsker en enda smidigere overgang kan du bestille velkomstpakke og frokost levert på døren hver morgen. Vi tilbyr også vask av leiligheten, skift av sengetøy og håndklær. Om det skulle være noe før, under eller etter oppholdet er vi alltid tilgjengelige til å hjelpe deg. Velkommen til oss!

Les om vår gjest Hilde Beate sitt opphold hos oss da hun stod midt i en ny livssituasjon her.