En privat leilighet har aldri vært viktigere

Lagt til mai 8, 2020
Mer enn noen gang er det viktig å kunne føle seg trygg når man er ute å reiser. Vi leier ut private leiligheter for deg som er ute å reiser på jobb og fritid.

Hva er service apartments/leilighetshotell?

Enten du besøker en ny by for et par netter, noen uker eller lenger – vil en leilighet i et flott miljø utgjøre en forskjell for oppholdet. En «service apartment» tilbyr deg et sted som kan føles mer som hjemme.

Trygghet

Alle Frogner House sine adresser er sikret gjennom nøkkelkortsystemer, innsjekk gjennom maskin, profesjonelt renhold, vaktservice og 24-timers service ved spørsmål. Det betyr at du alltid kan føle deg trygg, få svar på spørsmål eller hjelp til eventuelle utfordringer som kan dukke opp.

Komfort

En «service apartment» er akkurat det – vi gjør jobben så du kan slappe av og konsentrere deg om jobb eller familie. Frogner House har lekre leiligheter i attraktive og sentrale områder, der du kan flytte rett inn. De er selvfølgelig fullt utstyrt med alt fra sengetøy, håndklær til kjøkken og TV. Rengjøring, matinnkjøp, bilpool og sjåfør er noen av tjenestene vi tilbyr.

Lave kostnader og problemfritt

«Service apartment» er fleksibilitet og en praktisk måte å bo på, og ikke noe dyrere enn et hotell. Du betaler kun for det du trenger! Frogner House er svært konkurransedyktig på pris. Du betaler kun for leie av leiligheten og ikke antall personer, samtidig som du har mulighet til å lage egen mat, vaske tøy og bruke det som hjemmekontor. Jo lenger du velger å bo hos oss, jo rimeligere er prisen.

En del av nabolaget

Frogner House gir deg en unik mulighet til å nyte byen slik lokalbefolkningen gjør. Du kan handle mat i lokale butikker eller spise på din favorittrestaurant. Vi tilbyr gode rabatter for våre beboere hos aktører i nærområdet.