10 tips til hvordan å føle seg hjemme

Lagt til november 7, 2019
Vi kommer med 10 tips til hvordan DU kan føle deg hjemme i din nye leilighet. Våre bygårder er håndplukket på de beste stedene i Oslo og Stavanger.

Våre leiligheter er samlet i egne Frogner House Apartments bygårder, og alle leiligheter er ferdig møblert og innflytningsklare. Vi ønsker likevel gjerne at gjester putter sitt egent preg på leilighetene, og lager en atmosfære der de føler seg hjemme. Derfor har vi valgt å komme med 10 tips til hvordan DU kan føle deg hjemme i din nye leilighet.

1.Bring naturen inn

Kjøp deg noen planter eller blomster. Dette setter automatisk et personlig preg på din leilighet. Du kan også gå for noen spenstige vaser og krukker som viser hvem du er.

2. Finn deg en lokal restaurant du liker

Når man flytter til et nytt område er det masse nytt å utforske! En morsom del av dette er alle de nye kulinariske opplevelsene man kan oppleve. Vi har derfor laget en by guide for Oslo og Stavanger som tar for seg restauranter og butikker i nærområdet rundt våre adresser!

3. Lag din egen frokost

En viktig del av et hjem er kjøkkenet. Alle våre leiligheter er utstyrt med fullt kjøkken, så hvorfor ikke sette av litt ekstra tid til å lage en ordentlig god frokost? Dette er i alle fall noe vi setter pris på! Se her for frokost inspirasjon.

4. Les en god bok

Pakk deg inn i deilige pledd, og slapp av på sofaen med en god bok. Ta med deg din favoritt bok til oss, eller kjøp deg en ny. Det er viktig å kunne finne hvilepulsen hjemme!

5. Finn din nye treningsplass

Uansett om du liker å trene ute eller om du helst vil trene på treningssenter så har vi tro på at du finner noe du liker i nærheten av din leilighet. Frognerparken og St. Hansparken i Oslo er favoritter blant oss i Frogner House når det kommer til utetrening. Dersom du helst vil trene inne, men ikke ønsker å melde deg inn på et treningssenter, så selger vi vouchers til STATS ELIXIA for engangsbruk.

Det er også flere forskjellige grupper på Facebook hvor man kan bli med på for eksempel gratis ute-yoga i sommerhalvåret! Dette er også en flott metode for å møte nye mennesker.

6. Be venner eller kolleger over på middag

Lukten av god mat er noe av det beste som finnes. Be venner eller kolleger over på en koselig middagskveld, og skap trivelige minner i din nye leilighet!

7. Gå på leting etter nye kunstverk

Flere av våre leiligheter ligger i nærheten av gallerier og interiørbutikker der du kan kjøpe kunstverk til å pynte leiligheten med. En av våre favoritter er YellowKorner på Aker brygge her finner du kule fotografier! Oslo har også flere flotte gallerier for inspirasjon.

8. Dekorer leiligheten din til høytidene 

Vi elsker høytider! Du trenger ikke å gå helt «overboard» dersom det ikke er din stil, men litt pynt for høytidene er en fin måte å få deg til å føle deg mer hjemme i din nye leilighet. Det finnes flere marked rundt om i byen som selger masse fine pyntesaker. Kom gjerne innom Service kontoret vårt i Skovveien 8(Oslo) for inspirasjon – her pleier vi pynte for hver høytid!

9. Ta med kjæledyret ditt

Vi tillater kjæledyr på de fleste av våre adresser! Ta med deg ditt kjæledyr til oss, de er også en viktig del av hjemmet. For å lese mer om hvilke regler som gjelder for å ta med husdyr kan du lese her.

10. Vis frem dine favorittøyeblikk 

Ta med deg fotografier av dine favorittøyeblikk. Du kan også lage en bilderamme med nye minner!

Dersom du skulle ha noen generelle spørsmål rundt opphold på Frogner House Apartments kan du se våre vanligste spørsmål og svar her.

Velkommen hjem!