FROGNER – OSLO

Skovveien 15

Skovveien 15 er en vakker bygård fra 1898. Bygården ligger på beste Frogner, og er plassert sentralt med kort vei til kollektivtrafikk, butikker, spisesteder og attraksjoner.

Alle leilighetene er innflytningsklare, og er utstyrt med fullt kjøkken, inkludert oppvaskmaskin, stekeovn og kjøleskap. De inneholder også spisebord med stoler, sittegruppe med sofa og/eller komfortable stoler, kabel-TV, WiFi og bad med dusj. Leilighetene inneholder også kombinert tørke- og vaskemaskin.

For å sjekke inn tar man i bruk vår innsjekk maskin i Skovveien 8, 2 minutters gangavstand fra leiligheten.
Innsjekk fra kl. 15:00 – Utsjekk kl. 11:00.

Leilighetene egner seg godt for lengre opphold.

Nabolaget

Google Maps

Studio

Bo i hyggelig studioleilighet med plass til 1-2 personer.

1 bedroom

Unn deg større plass i leilighet med eget soverom. For 1-2 personer.

2 bedroom

Bo komfortabelt med 2 soverom. For 2-4 personer.

RENT TØY

Vaskemaskin i leiligheten.

WIFI & TV

Gratis WiFi og kabel TV.

BAD

Hårføner.

HEIS

Heis i bygget.

KJØKKEN

Fullt kjøkken.

TRANSPORT

Nær kollektivtransport.

GRØNTOMRÅDER

Park i nærheten.

Sentral beliggenhet mellom Bogstadveien og Solli plass.

OMRÅDE

Frogner

Rett utenfor sentrumskjernen ligger flotte Frogner, en bydel preget av tradisjonell arkitektur, flotte butikker, restauranter og barer. Her kan du tusle rundt i gatene med en kaffe to-go, mens du titter inn i de mange butikkvinduene. Frogner har noe for enhver – enten du liker rolige middager ute, eller god stemning og uteliv. Med sentrumskjernen, godt kollektiv-nettverk og sjøen et steinkast unna, er Frogner et flott sted å bo.

Les mer

RESTAURANT I 1. ETASJE

Berserk by Bokbacka

Berserk bruker de tradisjonelle nordiske råvarene som utgangspunkt for en vill reise gjennom smaker og sanseinntrykk – Her lar de kokkene slippe kreativiteten løs og lose deg gjennom kvelden med frie tøyler.

Fra matbaren midt i lokalet, presenterer kokkene retter med utgangspunkt i skandinaviske mattradisjoner, og kombinerer det enkle og rendyrkede med sin lidenskap for intrikate detaljer og uventede vendinger: alltid basert på de beste råvarene årstiden har å by på, men uten grenser for hvor reisen kan ta deg videre.

restaurantberserk.no